Toppresultat i outsourcing-undersökning

Varje år gör Whitelane Research och PA consulting group en Nordisk undersökning om IT outsourcing. Basefarm är mycket stolta över att få toppresultat av sina tillfrågade kunder, som givit mycket höga poäng (78 %) på frågan om de är ”mycket nöjda” eller ”nöjda i allmänhet” med Basefarm.

I år deltog Basefarm för första gången och hamnade direkt i topp fyra i den nordiska undersökningen, det i stark konkurrens med både globala och nordiska IT-företag. Bland IT-företag som tillhandahåller datacenter och förvaltning av infrastrukturtjänster ger bedömningen från Basefarms kunder Basefarm en imponerande andraplats i rankingen över kundnöjdhet.

Är du intresserad av 2016 Nordic IT ousourcing undersökning? 
Basefarm hjälper dig gärna att skaffa en kopia från Whitelane Research!*

”Vi är mycket stolta över att vara topprankade (topp fyra) i kundnöjdhetsundersökningen och mycket glada över att se att vi har högst score för Service Delivery.” säger Grethe Viksaas, CEO på Basefarm.

 

Kundnöjdhet i fokus
Undersökningen baseras på de åsikter som IT-företagens kunder har. I över fyra år har kundnöjdhet varit det centrala när Whitelane Research rankar IT-företag i Norden – Norge, Sverige, Danmark och Finland. I undersökningen ingår både globala och lokala IT-företag från fyra olika områden:

  • applikationsutveckling
  • datacenter och förvaltning av infrastrukturtjänster
  • nätverk och telekommunikation
  • slutanvändartjänster (arbetsplats, helpdesk)

I den nordiska undersökningen bedömdes närmare 1 000 outsourcingkontrakt av 300 deltagare från organisationer med de högsta IT-utgifterna i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Whitelane Researcg bjuder in deltagarna för att undersöka de IT-företag de anlitar avseende elva olika Key Performance Indicators (KPIs) som en grund för den allmänna kundnöjdheten. Basefarm ligger över genomsnittet för alla elva KPIer som ingick i bedömningen.

”Vårt fokus på nära samarbete och innovation är nyckeln till våra kunders fantastiska omdömen”, fortsätter Grethe. ”Vår långa erfarenhet och expertis gör oss till en viktig partner för våra kunder. Vi är tacksamma att vårt hårda arbete återspeglas i våra kunders omdömen i Whitelane Research IT ousourcing undersökning.”