Basefarm’s PCI DSS platform

Hanterar ditt företag stora mängder betalkortstransaktioner och har väldigt höga säkerhetskrav? Då är vår PCI DSS Enterprise-lösning på nivå 1 vad du behöver för att hantera konfidentiell data på ett säkert sätt. 

Att själv utveckla och underhålla en PCI DSS-miljö är väldigt kostsamt och krävande. För att spara onödiga kostnader och lägga mer fokus på kärnverksamheten, kan det vara en bra idé att lägga ut din tekniska miljö till en professionell driftleverantör.

Vi har redan en dedikerad PCI DSS-miljö i drift som du kan ansluta till och dra nytta av. Vår plattform består av en helt separat och robust miljö som klarar högsta möjliga säkerhetskrav. Plattformen har konstruerats och byggts för att klara till och med de högsta kraven enligt PCI DSS nivå 1, vilket är obligatoriskt för företag som hanterar fler än sex miljoner transaktioner per år.

Driftleverantör av högsta nivåns PCI DSS-tjänster

Som leverantör av PCI DSS-tjänster på nivå 1 är det vårt mål att dra nytta av vår expertis och skräddarsy PCI DSS-miljöer åt våra kunder. Genom att vi kan erbjuda dig en fullständig lösning, från nätverkstjänster till appliaktionsövervakning, kan vi garantera dig en miljö med högsta möjliga säkerhet. Vi fungerar som rådgivare och tar reda på vilken lösning som fungerar bäst i din situation. Vi utvärderar alltid vilka delar av lösningen som måste anslutas till vår plattform. På sätt kommer rätt delar att få rätt sorts skydd och du behöver inte betala för delar som inte måste befinna sig i PCI DSS-miljön.

Det är en lång och dyrbar process att uppnå PCI DSS på nivå 1. Väljer du vår PCI DSS Enterprise-lösning betalar du bara en fast månadskostnad för att vara ansluten till plattformen, snarare än att behöva utveckla och underhålla en egen PCI DSS-kompatibel miljö.