PayEx säkrar betalningar med Basefarm

I ett tidigare nyhetsinlägg berättade vi att vi var med i IDG:s bilaga IT-drift. Nu har IDG skapat en temasajt där bland annat material från bilagan finns med. Här är ett utdrag från en artikel på temasajten där Niklas Molin från PayEx berättar hur vi hjälper PayEx att säkra betalningar:

”PayEx, ett av Nordens ledande betallösningsföretag, expanderar och utvecklar sitt tjänsteutbud i snabb takt. För att kunna hantera de växande transaktionsvolymerna och de ökande säkerhetskraven valde PayEx att outsourca driften. Under förra året genomfördes mer än 350 miljoner transaktioner.

Sedan slutet av 1990-talet har PayEx som Payment Service Provider (PSP) hanterat online-betalningar åt e-handlare. Den verksamheten fick ordentligt fotfäste runt 2004.

– Transaktionerna flödar dygnet runt från användare och handelsplatser till kortinlösare, banker och operatörer. Därför har drift, tillgänglighet och hög kvalitet blivit nyckelfaktorer i vår verksamhet, säger Nicklas Molin, Business Area Manager, PayEx Solutions AB.”

Läs hela artikeln på IDG:s temasajt