BASEFARM & FRANSKA AMBASSADEN

Basefarm och Orange har nöjet att bjuda in dig till Franska ambassadörens residens i Stockholm 24 januari 2019 kl. 15.30.
Under eftermiddagen delar vi insikter från vår senaste rapport ”The Digital Ability Report” och ger råd på hur du ökar tempot i din digitala transformation.

Att leda och organisera i accelererande förändring

Hur organiserar ni er för nya kundbeteenden? Hur får ni kraft i ert förändringsarbete? Lär du dig snabbare eller långsammare än världen förändras?

David Ståhlberg

lämnade Google 2016 för att helhjärtat ägna sig åt en enda fråga: Hur ställer vi om traditionella verksamheter för en värld som rör sig allt snabbare? Idag hjälper David ledare på alla nivåer att utforska vad en accelererande förändringstakt innebär för människan, ledarskapet och affären. Med fingret på pulsen och med en inspirerande ärlighet bjuder David både på hissnande insikter och handfasta verktyg. David har en bred bakgrund på affärssidan, från marknad, sälj, HR och som affärsområdeschef – från startup till storbolag som Google och Procter & Gamble. Tillsammans med Johan Eriksson och Ekerlids förlag har han gett ut boken ”Marketing goes Digital”, om digital marknadsföring och affärsutveckling. Han är också partner på IHM Business School för programmet Digital Business Transformation.


Fredrik Ohlsen, CEO, Basefarm och Orange Cloud for Business Europe
Petter Könberg, Avdelningschef CIO, Inera
Mark Biddle, Head of Infrastructure Services, Recipharm
Willy Stjernudde, Head of IT-security, SJ
Stefan Månsby, VP Big Data, Basefarm

Information

När: 24 januari, 2019
Var: Franska ambassadörens residens, Narvavägen 26, Stockholm
Tid: 15:30 – 20:00