HP Enterprise utser Basefarm till årets tjänsteleverantör i norra Europa

Basefarm, specialister på drift av affärskritiska tjänster med hög säkerhet, har belönats med utmärkelsen ”Northern Europe Service Provider of the Year” av Hewlett Packard Enterprise.

Stockholm, 28 juni 2018 – Driftleverantören Basefarm och HPE har under de senaste 10 åren utvecklat ett mycket starkt partnerskap och i takt med Basefarms fortsatta tillväxt i Europa, med fler kunder som behöver mer lagring, har samarbetet med HPE blivit allt tätare och viktigare.

Under 2017 var lagring ett av Basefarms största investeringsområden och företaget har under de senaste fyra åren utökat sin kapacitet från 1 PB till 20 PB. Basefarm är idag den största HPE3 PAR-användaren i Västeuropa och valdes nyligen ut som en av två globala partners att få betatesta HPEs nya Artificial Intelligence-mjukvara HPE InfoSight för HPE 3PAR StoreServ.

– Vi är mycket tacksamma över att tilldelas utmärkelsen HPE Service Provider of the Year för norra Europa. Våra kunder litar på att vi hanterar deras uppdragskritiska tjänster och därför är starka partnerskap och goda samarbeten, som det vi har med HPE, helt avgörande. Maskiner kan prata med maskiner, men i slutändan är det människorna som gör skillnaden, säger Fredrik Ohlsén, CEO för Basefarm.

– Det är en ära att få belöna partners som ökar standarden för affärsprocesser, säger Paul Hunter, Worldwide Head of Partner Sales vid HPE. HPE har förpliktigat sig att möjliggöra ömsesidig tillväxt med kanalpartners och våra utmärkelser är ett sätt att uppmärksamma dem som utvecklar affärsmöjligheter med våra gemensamma kunder.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) tillkännagav vinnarna av 2018 HPE Partner of the Year Awards vid sin årliga globala partnermässa i Las Vegas, USA. Vinnarna uppmärksammades för sina enastående utföranden och prestationer, samt för sina förmågor att driva betydande affärsresultat för gemensamma kunder.

För mer information om utmärkelsen, vänligen klicka här.

För mer information kontakta
Veronica Lundberg, Marketing Manager
E-mail: veronica.lundberg@basefarm.com
Tel: 004673 526 00 30