Frukostevent 8 november

Eventet passerat

 

Missade ni oss på IP Expo Nordic? Nu kommer en ny chans att lyssna på Basefarms fantastiska kollegor Anna Rehnström och Stefan Månsby.

Fråga inte vad molnet kan göra för dig – berätta för molnet vad du vill ha! – Anna Rehnström

Under 2018 har vi sett hur användningen av molntjänster ökat som en lavin. Applikationer skapade för molnet som kan skala sig själv beroende på last. Detta innebär en annan uppsättning av kontrollmekanismerna genom hela din organisation. Hur vet du om dina tjänster som du driftar i molnet matchar dina förväntningar på säkerhet?

IT-avdelningen skiftar fokus från traditionell infrastruktur till utveckling av digitala tjänster, och den dagliga balansgången av säkerhet kontra ”Faster time to market” och flexibilitet kan ibland vara mer reaktiva än proaktiv.
Var redo! Oavsiktliga överraskningar är inte längre ett alternativ för dig och din organisation. Bli den där världsmästaren som känner till och respekterar hindrena tillräckligt för att kunna övervinna dem.

Disrupted – Stefan Månsby

”Disrupted” väcker många frågeställningar och lämnar förhoppningsvis dig som lyssnare med nya tankegångar. Hur ser morgondagens företag ut? Och hur fungerar du bäst med Artificiell Intelligens (AI) i ditt lag? Blir vi ”disrupted” av framsteg inom Artificiell Intelligens och maskininlärning? Det här är frågor som bäst besvaras med hjälp av en ny tankegång – AI-tänkande.

Utmana din arkitektur
– i vilket stadium du än befinner dig

Basefarms uppmaning är alltså att utmana den befintliga arkitekturen genom en ”second opinion”. Det blir exempelvis aktuellt så fort en större förändring är på gång – då den befintliga lösningen inte kommer hålla i längden, eller då du av andra skäl inte är nöjd med den. Oavsett hur långt du har kommit i utvecklingen mot molnet är Basefarms cloud workshops givande – så länge du som deltar vill uppnå förändring: