Cint växlar upp med Basefarm

Pressmeddelande

Mjukvaruföretaget Cint väljer Basefarm som teknisk partner för att drifta sin globala SaaS-plattform.

Cint tillhandahåller tekniska lösningar som knyter ihop människors åsikter med de som söker svar. Dessa system måste fungera dygnet runt, över hela världen.

För oss var valet av Basefarm en ”no-brainer.” De har ambitionen att vara den bästa driftleverantören av globala webbtjänster med fokus på höga krav, tillgänglighet och prestanda. På toppen av det är de genuint intresserade av teknisk innovation; sammantaget är de alla kvaliteter som tilltalar oss. Vi jobbar själva med utveckling av våra system i en väldigt snabb förändringstakt. Nya kundbehov ställer nya krav på plattformen och infrastrukturen måste därför vara väldigt dynamisk. Basefarm är ett företag som kan möta oss i det, för de är lika intresserade som vi av snabb och säker utveckling”, säger Marcus Almgren, CTO Cint.

Cint utvecklar mjukvara och erbjuder en global marknadsplats genom vilken användare kan nå målgrupper till undersökningar. Hundratusentals personer svarar varje dygn på undersökningar via Cints plattform. Basefarm kommer att leverera en driftlösning som innehåller både Windows och Linux, fördelat på flera datacenter.

Våra system kräver stabilitet och tillförlitlighet för våra kunder samtidigt som vi ständigt eftersträvar bättre användarupplevelser och snabbare svarstider. Vi är förstås mycket glada över detta nya partnerskap och ser fram emot att se det driftsättas i praktiken,” fortsätter Marcus.

”Global räckvidd och hög förändringstakt är något som vi på Basefarm har fokuserat på under lång tid, vi ser fram emot att jobba med Cint som ligger i framkant inom innovation, kundupplevelse och agilitet. Hög förändringstakt är a och o för att kunna vara och behålla sin konkurrenskraft i den digitala världen”, säger Sara Murby Forste Sverigechef på Basefarm.

Implementeringen börjar nu och flytten av lösningen beräknas vara testad och live mot slutet av hösten.

 


Om Cint

Cint är ett privatägt mjukvaruföretag som utvecklar innovativ teknik för marknadsundersökningar. De är specialiserade på SaaS-lösningar, vilka erbjuder effektiva och användarvänliga sätt för företag som genomför marknadsundersökningar att nå önskade målgrupper och för företag med en given publik att på ett kommersiellt sätt använda denna som respondenter.

Cints filosofi är att undersökare ska ges en möjlighet att nå verifierade respondenter i en öppen och opartisk miljö, som garanterar transparens, effektiv hantering, konsekvent insamlingsmetodik och kvalitet. Marknadsundersökare ser inte bara viktig panelinformation, som rekryteringsmetod och svarsfrekvens, men har också full kontroll över datainsamlingen.

Huvudkontoret ligger i Stockholm, men Cint har även kontor i Europa, Nordamerika, Asien och Oceanien. www.cint.com